KARINDING Pasirhayam

Lokasina di Cianjur kampung Pasirhayam
anu maena Panji Sundanese sareung Rhama Sundanese
kameramen Nurul Hamzah
Host na : wel Rocker Sunda Moderat

KARINDING PASIRHAYAM CIANJUR ( SAKAHAYANG ASAL DISADA HIDEUNG BODAS )

PANJI Sundanese & Paris Putra Sunda

referensi: youtube